Työsuojaimet

Teemme pitkäaikaista strategista yhteistyötä maailman johtavan työvaate- ja suojainvalmistaja Portwest Ltd:n kanssa, minkä ansioista tuomme asiakkaidemme ulottuville huippulaatuiset työsuojaimet kypärästä turvajalkineisiin – ja kaikkea siltä väliltä!

Valikoimaamme kuuluu myös muiden työsuojelutarvikevalmistajien tuotteita Kaukoidästä. Pakistanilainen luottotoimittajaltamme Alif International Ltd. on toiminut alalla yli 20 vuotta, ja tuottaa vuosittain yli kolme miljoonaa paria työhanskoja. Heidän valikoimastaan löytyy ratkaisu useimpiin hanskatarpeisiin, ja myös räätälöinti on mahdollista.

Toimitamme tuotteita myös jälleenmyyjille. Korkealaatuiset tuotteet omalla painatuksella, toimitus suoraan varastollenne ja kilpailukykyiset hinnat. Jälleenmyyntiasioissa ota yhteyttä Anssi Pääkköseen, 045 869 8299.

Työvaatteet ja suojaimet

Kun löydät sopivan tuotteen, soita alueelliselle edustajallemme!

› Ota yhteyttä 

Tutustu katalogeihin


Nahkatuotteet

Kun löydät sopivan tuotteen, soita alueelliselle edustajallemme!

› Ota yhteyttä 

Business ja vapaa-ajan pukeutuminen

Kun löydät sopivan tuotteen, soita alueelliselle edustajallemme!

› Ota yhteyttä

Työasut

Työvaatteen tärkein tehtävä on suojata kantajaansa. Se voi olla mukava päällä ja tyylikäs, vaikka täyttääkin kaikki viranomaisvaatimukset. Meiltä saat laadukkaat Portwest-työasut eri ammattien vaativiin olosuhteisiin.

Työkäsineet

Eri olosuhteet ja työtehtävät vaativat omanlaistaan suojausta tekeville käsille. Laadukkaat työkäsineemme ovat testattuja ja vaadittavat sertifioinnit täyttäviä, ja sopivat vaativaankin ammattikäyttöön.

TURVAKENGÄT

Suojaa jalkasi kunnollisilla turvajalkineilla.

Mallistostamme löytyy 116 turvakenkämallia sandaaleista saappaisiin.